Lisa Sophie

INNOVATIE


Royal KIS safeshades
Royal KIS SafeShades is een nieuwe generatie permanente haarkleurcrème. Langer houdbaar, beter dekkend, garandeert de mooiste haarkwaliteit en is safe. Royal KIS SafeShades biedt de perfecte harmonie tussen wetenschap en natuur. De milde, uitgebalanceerde formule bevat tot 25% lipiden en verzorgende ingrediënten, en is vrij van PPD en resorcinol. Dankzij de minimale hoeveelheid ammonia wordt het gewenste effect bereikt en toch de vereiste mildheid behouden. Dit garandeert perfecte kleurresultaten zonder compromissen, door de huid en het haar volledig te respecteren.

Royal KIS ecowave
Royal KIS EcoWave is een ammonia- en thioglycolate vrije nieuwe generatie permanentvloeistof voor zachte, soepele en veerkrachtige krullen. EcoWave heeft een bijzonder aangename geur en is geschikt voor alle haartypen, zowel voor lang, kort en gekleurd haar. Daarnaast zijn de omvormingen van deze ammonia- en thioglycolate vrije permanent vloeistof lang houdbaar bij elke haarlengte.

Royal KIS Softshades
Royal KIS Softshades is een ammoniavrije kleuring. In 5 tot 20 min. creeer je een prachtige kleur met een houdbaarheid tot ca 24 wasbeurten. De kleur vervaagt geleidelijk. Het haar glanst super mooi en blijft in conditie. Ideaal voor glanskleuring, kleurcorrectie en opfrissen.

Voor meer info vraag het na bij UW HAARSTYLIST